menu
slider

SOIREE MYSTIQUE • Marrakech Nightlife

Tijdens een onvergetelijke avond laten we je kennis maken met het zwoele nachtleven van Marrakech.

Voor de allereerste keer verlaat Kiwanis Waregem de renbaan van Waregem en maken we een verre vlucht naar het mystieke Marrakech. In een prachtig kleurrijk decor dompelen we je onder in het nachtleven van deze historische stad. 

Datum: zaterdag 7 oktober
Locatie: Expo Waregem

Tijdens het feest geniet je van een uitstekende en uitgebreide maaltijd en aansluitend een onvergetelijk feest. Zoals elk jaar ondersteunen we met deze activiteit onze sociale projecten waarvan Kiwanis Huis, Akabe Funk, 't Kelderke, en Kiwanis Pop de belangrijksten zijn.

Schrijf je in met een volledige tafel (10 personen) en geniet van een gereserveerde plaats. Of schijf je individueel in met enkele vrienden en vind je plaats op het gezellige plein rond de bar. Het biedt je de mogelijkheid optimaal te genieten van de avond.

 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Indien je wenst dat de kaarten naar een ander adres worden opgestuurd kun je dat onderaan aangeven en een tweede adres opgeven. Als de kaarten worden aangevraagd door een bedrijf plaats dan in het veld 'First Name' de bedrijfsnaam en in het veld 'Last name' een punt (.). Op deze manier staat de factuur op de bedrijfsnaam. Betaling kan online maar kun je ook doen op basis van de factuur die je direct na inschrijving ontvangt.

Tafelinschrijving 10 personen 1,500.00 EUR (17 available)
  10/07/2017
  Expo Waregem
Gereserveerde tafel voor 10 personen met een all-in formule voor de volledige avond.
Persoonlijke entree 150.00 EUR (140 available)
  10/07/2017
  Expo Waregem
Toegang voor 1 persoon in een all-in formule voor de volledige avond.
Tickets worden na registratie niet terug genomen.
Quantity Item Price Extended
DISCOUNT EUR
TOTAL EUR